Badstuklubb på KOK:
fast badstue med gjengen

Badstuklubb på KOK vil gjøre det enkelt å samle gjengen uten å bruke masse tid på logistikk og valg.
De løse planene som skal skje "en dag" blir ofte ikke noe av. Med et venne-abonnement på badstue kan du treffe de du er glad i jevnlig, og samtidig lage en sunn vane du blir glad av! 

Illustrasjon: med badstuklubb på KOK kan venner samles jevnlig

Dette er badstuklubb

Noen ganger trenger en bare en liten dytt i baken for å starte en god vane. Og hva er vel bedre enn en fast avtale sammen med vennesker du liker? Badstuklubb er et tilbud til deg som vil ha badstue som en del av livet, og holde deg oppdatert på livene til venner og kjente. Dere starter et abonnement på privat badstue, merker av tiden i kalenderen, pakker sekken og bare møter opp som dere er. Alle er velkomne til å starte badstuklubb, enten dere er strikkere eller start-up gründere, tenåringsforeldre eller tradere. 

Slik starter du badstuklubb

  • Samle et knippe nære eller løse venner. Det er plass til 10 personer i hver badstue, men det går jo an å ha flere medlemmer i badstuklubben som roterer. Eller flere badstuer!

  • Velg dag, tid og sted for badstue og bestem om dere skal ha en, to eller flere i måneden. Dere har to timer til rådighet hver gang. 

  • Velg en badstusjef som får ansvar for betaling av faktura hver 3. måned, og innsamling av penger fra medlemmene.

  • Bestem en start-dato for badstuklubben.

  • Fyll inn skjemaet under her.

  • Få bekreftelse fra oss om at det er ledig på den tiden og stedet dere ønsker.

  • Gled dere til å starte den nye vanen sammen!

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til at KOK Norge kan lagre informasjonen din på en trygg måte. Du samtykker også til at informasjonen vil brukes til å sende deg e-poster i forbindelse med avtalen vedrørende Badstuklubb. Det kan hende vi vil sende deg informasjon om andre nyheter og tilbud på KOK. Du kan når som helst melde deg av å få disse nyhetene.